★ gratis verzending meer dan $ 150 ★ 60 DAGGELD

adidas originals
Naar huis ::  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren

Betaling:

Betaling kan met creditcard, Western Union en bankoverschrijving.

Western Union heeft meer korting op onze website, meer informatie kunt u contact met ons op.
Bij het plaatsen van een bestelling, moet uw factuuradres overeenkomen met het adres van uw credit card anders zullen wij niet in staat zijn om uw bestelling te verwerken.

Alle transacties zijn beveiligd, De website is voorzien van een SSL-encryptie-systeem om persoonlijke en betalingsgegevens te beschermen. Wij verkopen of te sturen alle artikelen bestellen via de site rechtstreeks aan iedereen die we kennen om onder de leeftijd van 18 jaar Wij zullen niet verzamelen en persoonlijk identificeerbare informatie (zoals naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres), ook wel aangeduid hierin "persoonlijke informatie", over u tenzij u deze vrijwillig aan ons
Verzenden:

Orders kan van 24 tot 36 uur te verwerken. Zodra uw bestelling is verwerkt, zult u e-mailbericht met de verzending tracking nummer ontvangen. Alle normen voor de levering begint wanneer u deze e-mail ontvangen.

Als bestelling is geplaatst na 15:00 CST op vrijdag of in het weekend, de eerste zal het schip is maandag.


"Standaard levering
Tenzij een versnelde service wordt gevraagd, moet uw bestelling ontvangt u binnenkort aankomt van tijd dat je e-mail ontvangen verzendbevestiging.

Levering aan Postbussen Bestellingen worden niet verzonden worden naar een postbus. Alle bestellingen moeten een geldige niet-Postbus adres in de VS hebben.

Als terugkerende juiste items voor een terugbetaling: Verzend-en administratiekosten worden niet terugbetaald. We hebben geen betrekking op de verzendkosten van het rendement of de uitwisseling van juiste volgorde pakket, bent u verantwoordelijk voor het verschepen en behandeling kosten. Daarnaast raden wij u aan tracking en verzekering toe te voegen voor uw eigen veiligheid, omdat we niet verantwoordelijk zijn voor verloren zendingen of vastgehouden door de douane kunnen worden.

Alle geretourneerde goederen dienen aan het verzendadres wij u e-mailen, als het niet het juiste adres worden gestuurd, zijn wij niet verantwoordelijk voor het verlies als gevolg van de kwestie.
Copyright © 2018 www.sndchance.nl. Powered by Sportschoenen & kniebroek Online
Uw ipadres is: 54.158.248.112     adidas originals , Google